Hoe kan ik mijn huid bleken met citroen

Kan ik mijn huid bleken met een citroen?

Als je je huid bleker wilt maken, maar je wilt geen crème of andere middelen gebruiken, dan is het mogelijk om middelen te gebruiken, die je gewoon in huis kunt vinden. Zo kun je scrubben, maar is het ook heel goed mogelijk om je huid met citroen te bleken. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk?

Citroen over de huid smeren

Je zou citroen over je huid kunnen smeren. Het proces is relatief simpel. Snijnd de citroen door midden en wrijf met een helft van de citroen over je huid, zodat de sappen goed over je huid worden uitgesmeerd. Doe dit twee keer per dag en na ongeveer 16 weken heb je resultaat. Let er wel op dat je dit proces iedere dag herhaalt om de huid goed te bleken.

Een eigen huid bleek middel van citroen maken

Hier heeft u een aantal dingen voor nodig:

Twee citroenen
Een staafmixer
Een grote kom
Een vork

De bereiding van dit bleekmiddel om de huid te bleken met citroen gaat als volgt:
Ten eerste snij je de twee citroenen door midden. Vervolgens zorg j dat de kom gereed staat en heb neem je de vork. Door gebruik van de vork te maken, haal je al het sap en het vruchtvlees uit alle helften van de citroenen en deze doe je in de kom. Als laatste stap gebruik je de staafmixer om van het geheel een papje te maken. Dit smeer je vervolgens over de donkere plekken op je huid. Als je het hele lichaam met citroen wilt gaan bleken, heb je minimaal zes citroenen nodig om de gehele huid te kunnen doen.
Doe dit overigens niet in de huiskamer, maar ga naar de badkamer, aangezien de citroensappen uit het papje zullen gaan lekken. Laat de pap die je over je huid hebt uitgesmeerd ongeveer dertig minuten intrekken en spoel het daarna goed van je lijf.

Dit proces herhaal je iedere dag, 16 weken lang. Als je klaar bent, is het verstandig om een vocht inbrengende bodylotion of olie over de huid te smeren, om uitdroging tegen te gaan. Het proces duurt weliswaar langer, maar met resultaat.